Logo IMP Kracht

De kracht van je verhaal

Het denken vanuit gedachtegoed voor het merk en voor het bedrijf is me met de paplepel ingegoten en heeft altijd mijn interesse gehad. Ik heb 20 jaar lang middels authentieke communicatie, bedrijven en merken op de kaart mogen zetten. Ik heb zelf ervaren dat als je emotie en beleving weet toe te voegen aan je verhaal dit simpelweg veel meer indruk maakt. Ik help je daarom graag om jullie verhaal aan te scherpen en tot leven te brengen. Ik ontwikkel samen met jullie de kapstok om je verhaal aan op te hangen.

Werkwijze

Ik breng overzicht en structuur in je verhaal, door het verhaal op te hangen aan relevante haakjes. Dit helpt om keuzes te maken en de belangrijkste onderwerpen te onderscheiden. Focus volgt hieruit als vanzelf. Het wordt heel duidelijk waar je voor staat en waar het onderscheidend vermogen zit.

Foto Het Haakje

Wat levert het op?

☼ Je leert op een andere manier te kijken naar het verhaal dat je jezelf hebt verteld en wie je in werkelijkheid bent ☼ Je gebruikt je unieke kracht in je verhaal ☼ Je gaat keuzes maken ☼ Je communicatie wordt effectiever ☼ Je oefent invloed uit op je omgeving ☼ Je blijft de concurrentie voor

Wil je hierover verder praten?

Kun je mijn hulp gebruiken bij het aanscherpen, tot leven brengen en goed over de bühne krijgen van je verhaal, zodat je een onuitwisbare indruk achterlaat zowel intern als extern? Stuur me dan een bericht via het 'contactformulier'. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

Logo IMP Kracht

De kracht van je verhaal

Het denken vanuit gedachtegoed voor het merk en voor het bedrijf is me met de paplepel ingegoten en heeft altijd mijn interesse gehad. Ik heb 20 jaar lang middels authentieke communicatie, bedrijven en merken op de kaart mogen zetten. Ik heb zelf ervaren dat als je emotie en beleving weet toe te voegen aan je verhaal dit simpelweg veel meer indruk maakt. Ik help je daarom graag om jullie verhaal aan te scherpen en tot leven te brengen. Ik ontwikkel samen met jullie de kapstok om je verhaal aan op te hangen.

Werkwijze

Ik breng overzicht en structuur in je verhaal, door het verhaal op te hangen aan relevante haakjes. Dit helpt om keuzes te maken en de belangrijkste onderwerpen te onderscheiden. Focus volgt hieruit als vanzelf. Het wordt heel duidelijk waar je voor staat en waar het onderscheidend vermogen zit.

Foto Het Haakje

Wat levert het op?

☼ Je leert op een andere manier te kijken naar het verhaal dat je jezelf hebt verteld en wie je in werkelijkheid bent ☼ Je gebruikt je unieke kracht in je verhaal ☼ Je gaat keuzes maken ☼ Je communicatie wordt effectiever ☼ Je oefent invloed uit op je omgeving ☼ Je blijft de concurrentie voor

Wil je hierover verder praten?

Kun je mijn hulp gebruiken bij het aanscherpen, tot leven brengen en goed over de bühne krijgen van je verhaal, zodat je een onuitwisbare indruk achterlaat zowel intern als extern? Stuur me dan een bericht via het 'contactformulier'. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.